inbound marketing

Hvorfor inbound marketing?

Inbound marketing er en strategi som hjelper deg med vekst da den har som mål å generere flere leads, øke salget, styrke kundeservicen og merkevaren.

I dag starter mer enn 80% av alle salg i Google, og over 75% gjøres fra mobil. Inbound marketing er en strategi tilpasset kjøpsreisen - og treffer potensielle kunder med relevant, personlig og nyttig innhold der de er.

Inbound marketing strategien fungerer best hvis den er støttet av god teknologi. Dikom er sertifisert partner og leverandør av HubSpot, som er en verdensledende salgs- og markedsføringsplattform.

Inbound marketing handler om å ha en helhetlig tilnærming til kundereisen. Derfor fungerer metodikken best når de tre viktigste elementene er på plass; Inbound strategi, innhold og teknologi som knytter det hele sammen.
Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!
HubSpot

HubSpot

Med HubSpot får du et alt-i-et-verktøy hvor markedsføring, salg og kundeoppfølging er samlet i en plattform. Du får funksjonalitet som blogg, e-postverktøy, landingssider, marketing automation, publisering til sosiale medier og innsiktsverktøy, integrert med CRM-et som danner selve hjertet i systemet.


Vi hjelper deg med:

  • Implementere HubSpot
  • Rådgivning rundt eksisterende HubSpot konto
  • Opplæring i ulike moduler av HubSpot
Inbound strategi

Inbound strategi

Der innholdsmarkedsføringen tar for seg prosessen med å skape innhold, tar inbound marketing strategien for seg hele prosessen med å sette innholdet i spill for å tiltrekke seg kunder. 

Vi hjelper deg med:
  • Kartlegging av eksisterende innhold 
  • Utvikling av buyer personas
  • Å få på plass  en dokumentert inbound marketing strategi
Innholdsproduksjon

Innholdsproduksjon

Innhold er selve drivstoffet for inbound marketing strategien, og er viktig for å lede en person fra ett steg til et annet i inbound metodikken. For å gjøre dette må du kommunisere budskapet på en troverdig måte som fenger og gir verdi. 

Vi hjelper deg med:

  • Bedriftsblogging
  • Videoproduksjon
  • Whitepaper

Få gode tips om inbound marketing her:

Når bør man outsource markedsføring til et byrå, og hva?

Du er kanskje i gang med å ansette en markedsfører i din bedrift? Vi vet at en stillingsbeskrivelsen fort blir omfattende, og du er kanskje i tvil om hvor du skal skal sette grense mellom hva som...

Slik lager du en effektiv innholdsstrategi for bloggen din

Du har sikkert hørt om innholdsmarkedsføring eller content marketing - og nå vurderer å starte med produksjon av innhold.

Status og trender for inbound marketing

Rapporten "The 2018 State of Inbound" er en årlig rapport som HubSpot gir ut. Få med deg høydepunktene fra rapporten i vårt blogginnlegg.
hvordan-forstaa-google-analytics-IG-1026x1026