Julehilsen fra Dikom

julebanner-2021

Nå som året går mot slutten er det tid for å takke deg som har fulgt oss gjennom 2021, og våre kunder for godt samarbeid. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid i 2022, og starte arbeidet med nye kunder. 

I 2021 opplevde vi at flere fikk øynene opp for viktigheten av digital markedsføring, gode nettsider med fokus på gode brukeropplevelser og kundeoppfølging. 

Vi gleder oss til oppgavene som ligger foran oss i 2022, og få muligheten til å bidra til ytterligere vekst for våre kunder. 

I Dikom har vi en tradisjon for å gi en julegave til en frivillig organsisasjon som jobber for et mer inkluderende samfunn. I år gir vi penger til "Gled en som gruer seg til jul" som er i regi av Kirkens Bymisjon.

Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god jul. Så sees vi på nyåret.

 

 

Kjersti Bakke blog-avatar

Kjersti Bakke

Jobber som senior rådgiver. Har mer enn 20 års erfaring innen webdesign, webutvikling og SEO/SEM. Sertifisert i HubSpot innen CMS, marketing, salg, service i tillegg til partner-sertifisering. Jeg er Dikom sin rådgiver innen analyse og rapportering og har sertifisering i Google Analytics og Google Ads. Har flere års erfaring fra elektrobransjen som selger, Program Deployment Manager og Network of Excellence Manager. Her med ansvar for å lede et internasjonalt nettverk med webredaktører.