Analyse

Analyse

Analyse

Vi gjør en omfattende analyse av ditt nettsted. Dette er avgjørende for å se hva som gir resultater og dermed øke konverteringer på nettstedet.

Digital markedsføring

Kundeanalyse

En kundeanalyse er nødvendig for å ta bedre beslutninger, basert på din kundes engasjement. Vi ser på hvilke kanaler dine besøkende kommer fra, hva de er på jakt etter og hva de gjør på nettstedet ditt. Vi ser også på hva som gir konverteringer og eventuelt hvor du mister kunden.

Vi gir deg både en detaljert og helhetlig oversikt over brukerdata og statistikk. Du vil få bedre kontroll på budsjettmidlene slik at du kan legge pengene der du får mest igjen, basert på dine mål og kampanjer.

Merk: Hvilke kundedata man har tilgang til vil bestemmes av denne personvernloven som tredde i juli 2018. Vi sørger for å holde oss oppdatert på hvilke muligheter din bedrift har til kundeanalyse og etterfølger loven på vegne av dere så snart disse retningslinjene er fastsatt.

Teknisk nettstedsanalyse

En teknisk analyse er viktig for å avdekke om nettsiden blir nedgradert i søkeresultatene på grunn av tekniske problemer og utfordringer.

I den tekniske analysen gjennomgår vi ditt nettsteds struktur; fra hvordan nettsiden er bygd opp med menyer og undersider til hvor raskt nettsiden laster.

Gjennom en slik analyse får du svarene du trenger for å ta de rette beslutningene. Så lenge vi kan avdekke hva som fungerer og ikke, er det enkelt og se hvilke muligheter du har for optimalisering av nettsidene, som igjen vil gi resultater på konverteringene.

Ønsker å du en gratis analyse?
Bestill en gratis overordnet analye her

Ønsker du mer informasjon?

Book et møte her