Nettside B2B

Nettside før og etter

Optimalisering av nettside med nytt design og fokus på søk. Se siden live på www.efa.no

Pizza-video

Video-pizza-120

Video til bruk i sosiale medier for å promotere pizza-tilbudet til kunden.

Animasjon

Full-film-Annimasjon-dynamisk-laststyring-ny02

Animasjons-video for å vise hvordan dynamisk laststyring fungerer.

Nettside for reiselivsportal

ny nettside

Nettside med mål om å vise oversikt over hva området kan tilby. Se siden live på www.opplevvestby.no

Myter om bruk av spiral

spiral-some

Video til bruk i sosiale medier for å snakke om myter om bruk av spiral.

Merkevare-video for kunde

EfaElektro01

Video for å bygge merkevare og vide produktspekter og historie.

 • Øyvind Marthinsen, Efa elektro as

  Vår partner i den Digitale verden

  Dikom vår Digitale partner er både en driver av våre prosjekter digitalt og har ansvar for det kreative uttrykket i samarbeid med Efa. Tett og godt samarbeid over tid som gir resultater.

 • Marianne Hafskjold, D å Bo AS

  Kunnskapsrik partner som strekker seg litt lenger

  Med profesjonalitet og kunnskap har Dikom hjulpet oss med hele den digitale plattformen vår. Veiledet oss innen Digital Markedsføring, Optimalisert nettsidene vår på bakgrunn av analyser som er rettet mot akkurat oss og vår forretningside, søkermotor-optimalisering spisset mot konkrete mål for D å BO, sist men ikke minst består Dikom av et knippe mennesker som er genuint opptatt av at vi som kunde skal lykkes og kan varmt anbefales!

 • Linn Egeberg Andresen, Oslo jordmor- og ultralydklinikk

  Nettsiden er blitt mer brukervennlig og levende!

  Dikom har for oss gjort arbeidet med nettside og sosiale medier enklere. De forklarer hvordan vi selv kan redigere og forbedre nettsiden og opprette innlegg på sosiale medier. De hjelper oss raskt med det vi ikke kan gjøre på egenhånd. De har vist oss mange nyttige verktøy og kommet med mange gode forslag til forbedringer av vår nettside. Nettsiden har etter samarbeidet med Dikom blitt mye mer brukervennlig og levende.

 • Frederik Fuchs, Son Kiropraktikk og Helse

  Fantastic Service

  Very professional, competent and efficient. I am very satisfied with the service I received. They helped me to solve my problem and deliver a great solution. I can highly recommend Dikom with anything related to online marketing!

 • Roger Finstad, havnesjef i Vestby Kommune

  Som daglig leder for Son Gjestehavn og Son Småbåthavn har jeg ønsket å støtte lokalt næringsliv ved å kjøpe varer og tjenester lokalt. Dikom har vært en mangeårig samarbeidspartner i forbindelse med utvikling og drift av havnas nettsider, samt e-post og servertjenester. I det siste Dikom også bistått med markedsføring på sosiale medier
 • Even Thomassen, JKG Mur AS

  Overtagelse av facebook side

  Vi hadde mistet kontrollen over vår bedrifts Facebook profil og fikk fantastisk god hjelp av Dikom. Anbefaler virkelig alle som måtte trenge hjelp med noen av de sine tjenester og ta kontakt med de. Takk for god hjelp!

Se våre siste blogginnlegg her

Enkle grep for en konverterende nettside

Fungerer nettsiden din som en konverterende markedsføringskanal og din beste selger? Her er våre tips for å få bedre resultater fra nettsiden.

Hvorfor bør du inkludere YouTube i din markedsstrategi?

Video er det mediet som vokser hurtigst på nett i dag. Hvilke muligheter får du ved å ta i bruk YouTube for din bedrift? Vi gir deg noen tips!

Friksjonsfritt salg og markedsføring i en vanskelig tid

Mange bedrifter opplever fortsatt nedsatt aktivitet og det kan være vanskelig å skaffe nye kunder. Så hva gjør man da? Med friksjonsfritt salg mener vi salg som går så sømløst som mulig og med minst mulig hindringer. Vi har skrevet litt om salg og markedsføring i en utfordrende tid.