Nettside B2B

some-ny-nettside-efa

Optimalisering av nettside med nytt design og fokus på søk. Se siden live på www.efa.no

Nettside og SEO

fulle-ordre-boker-SoMeOptimalisering av nettside og bytte av plattform som ga full ordrebøker for kunden. Les mer om oppdraget her. Nettsiden kan du se her.

Nettside for elektriker-kjede

sikringen-referanserNy nettside for Sikringen, en kjede for elektrikere, med fokus på å drive trafikk til medlemmene. Se siden live på www.sikringen.no.

Pizza-video

Video-pizza-120

Video til bruk i sosiale medier for å promotere pizza-tilbudet til kunden.

Animasjon

Full-film-Annimasjon-dynamisk-laststyring-ny02

Animasjons-video for å vise hvordan dynamisk laststyring fungerer.

Bruk av elektriker under Covid19

Bruk elektrikker korona klar ny

 

Nettside gjestehavn

some-son-havnOptimalisering av nettside med nytt design. Se siden live på www.sonhavn.no

Tospråklig nettside

Anne-rod-referanserNettside på norsk og engelsk for kunde som er foredragsholder og forfatter. Se siden live på www.anne-rod.no

Medlemssider

medlemmer-referanserMal for nettside for medlemmer av Sikringen. En løsning som har resultert i bedre digital synlighet både for medlemmene og for Sikringen.

Video om bruk av spiral

spiral-some

Video til bruk i sosiale medier for å snakke om myter om bruk av spiral.

Merkevare-video

EfaElektro01

Video for å bygge merkevare og vide produktspekter og historie.

Video om produktnyheter

Efa lanserer ABB som ny vern-leverandør

 

 • Øyvind Marthinsen, Efa elektro as

  Vår partner i den Digitale verden

  Dikom vår Digitale partner er både en driver av våre prosjekter digitalt og har ansvar for det kreative uttrykket i samarbeid med Efa. Tett og godt samarbeid over tid som gir resultater.

 • Marianne Hafskjold, D å Bo AS

  Kunnskapsrik partner som strekker seg litt lenger

  Med profesjonalitet og kunnskap har Dikom hjulpet oss med hele den digitale plattformen vår. Veiledet oss innen Digital Markedsføring, Optimalisert nettsidene vår på bakgrunn av analyser som er rettet mot akkurat oss og vår forretningside, søkermotor-optimalisering spisset mot konkrete mål for D å BO, sist men ikke minst består Dikom av et knippe mennesker som er genuint opptatt av at vi som kunde skal lykkes og kan varmt anbefales!

 • Linn Egeberg Andresen, Oslo jordmor- og ultralydklinikk

  Nettsiden er blitt mer brukervennlig og levende!

  Dikom har for oss gjort arbeidet med nettside og sosiale medier enklere. De forklarer hvordan vi selv kan redigere og forbedre nettsiden og opprette innlegg på sosiale medier. De hjelper oss raskt med det vi ikke kan gjøre på egenhånd. De har vist oss mange nyttige verktøy og kommet med mange gode forslag til forbedringer av vår nettside. Nettsiden har etter samarbeidet med Dikom blitt mye mer brukervennlig og levende.

 • Frederik Fuchs, Son Kiropraktikk og Helse

  Fantastic Service

  Very professional, competent and efficient. I am very satisfied with the service I received. They helped me to solve my problem and deliver a great solution. I can highly recommend Dikom with anything related to online marketing!

 • Roger Finstad, havnesjef i Vestby Kommune

  Som daglig leder for Son Gjestehavn og Son Småbåthavn har jeg ønsket å støtte lokalt næringsliv ved å kjøpe varer og tjenester lokalt. Dikom har vært en mangeårig samarbeidspartner i forbindelse med utvikling og drift av havnas nettsider, samt e-post og servertjenester. I det siste Dikom også bistått med markedsføring på sosiale medier
 • Even Thomassen, JKG Mur AS

  Overtagelse av facebook side

  Vi hadde mistet kontrollen over vår bedrifts Facebook profil og fikk fantastisk god hjelp av Dikom. Anbefaler virkelig alle som måtte trenge hjelp med noen av de sine tjenester og ta kontakt med de. Takk for god hjelp!

Se våre siste blogginnlegg her

Fordeler ved datadrevet epost-markedsføring

Mail som markedsføringskanal har på ingen måte gått ut på dato, men vi forventer oss her, som i alle andre kanaler, en viss tilpassing til oss som bruker. Hvis vi får mail som ikke treffer oss, eller ikke er relevant for hva vi er opptatt av der og da, så blir mailen bare liggende i innboksen.

Hvorfor du bør drive datadrevet markedsføring

Datadrevet markedsføring handler om å bruke data for å drive markedsføring basert på innsikt som du får gjennom analyse av resultater. I denne artikkelen tar vi deg gjennom prosessen og verktøy du kan bruke.

Hva er Facebook Business Suite?

Facebook er i konstant endring, men det er ikke ofte det utgjør så stor forskjell for oss brukere. I høst kom det derimot større endringer både for desktop og mobil. Vi tar for oss nye Facebook Business Suite, og ser på hvordan den fungerer i dag og hva vi kan forvente når alt er rullet ut.