Digital strategi, designprofil og ny nettside

Hvem er Ze Bra as?

Ze Bra as er landets største leverandør av veimerking, har eksistert siden 1948 og merker vei fra Lindesnes til Nordkapp. 

De er godt kjent blant andre entreprenører men ønsket å nå bredere ut i det markedet som omhandler tjenester innen oppmerking av parkeringsplasser, flystriper samt lekeplasser og skolegårder med lek og lær oppmerking.

Hva var bakgrunnen?

I tillegg til en digitalstrategi ønsket de en oppdatert designprofil, en modernisering av logo som skulle fungere i alle flater og nye nettsider.

Kort fortalt: Hvordan gikk vi frem

Vi startet med flere workshops hos kunden hvor målet var å bli kjent med selskapet, målene de hadde for dette markedet og hvem målgruppene deres var. Vi tok utgangspunkt i konkrete spørsmål vi hadde forberedt. Engasjementet og deltagelsen fra kundens side var veldig bra. Det ble flere gode arbeidsmøter som ble et godt utgangspunkt for vårt videre arbeid. Det var ikke satt opp noe analyseverktøy for de eksisterende nettsidene så vi hadde ingen data om hvordan de ble brukt. Det ble derfor viktig for oss å stille gode spørsmål som ga oss de svarene vi trengte. I tillegg så vi på konkurrenter og bedrifter de synes var flinke i digitale flater.

Hva leverte vi?

Resultatet av disse arbeidsmøtene ble en digital strategi som definerte konkrete mål, en ny og mer moderne designprofil som også la grunnlaget for utforming av nye nettsider. I tillegg har vi levert design til biler, klær og maler som Word, PowerPoint og visittkort. Vi har levert et moderne system for CMS (administrasjon av nettsider) integrert med CRM-system og markedsføringsmodul for utsendelse av nyhetsbrev.

Ze-bra-ny-Skjermer

 

Dikom Rådgiver Bilde

Kontakt meg i dag for en prat om hvordan du kan lykkes med dine neste aktiviteter.
Kjersti Bakke, Senior Rådgiver

Book et møte med meg i dag!

Andre referanser

Våre partnere

Personvernerklæring | Retningslinjer KI
© 2024 All rights reserved. Laget med av Dikom i Hubspot CMS

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider