Eco Power

Solcellekalkulator, nettside, profil og digital strategi.

Hva var bakgrunnen?

Eco Power leverer installasjoner av solcellepanel til næringsbygg og private hus. De tar seg av hele installasjonen fra befaring, prosjektering, installasjon og oppfølging. De tilbyr til enhver tid det nyeste innen solcelleteknologi, og skreddersyr løsninger etter kundens behov. 

Eco Power ble til gjennom en fisjon, og som et nyetablert firma var det behov for en digital strategi, ny profil og nettside. Vi avdekket også behovet for en solcellekalkulator. 

Chrisian Pettersen

Kort fortalt: Hva gjorde vi?

Gjennom hele prosessen jobbet vi tett med kunden, og hadde flere workshops. Dette gjorde at vi ble godt kjent og sammen fikk vi på plass en digital strategi, logo og en profilhåndbok. 

Nettsiden ble til med fokus på hvem kunden er og deres behov for informasjon.

 

materiell-eco-power

Hjelp av KI

Det var hele tiden en plan å ha en solcellekalkulator for å samle leads og gjøre det enkelt for målgruppen å se muligheter og motta et etsimat.

I utgangspunktet var det tenkt å bruke en kalkulator utviklet av kundens leverandør. Men siden det var et ønske om å ha en kalkulator som kunden selv kunne ha eierskap til, begynte vi å se på løsninger for å levere dette.

Bakgrunn for bruk av KI:

  • Relativt lavt budsjett
  • Ønske om å ha tilgang til å sette parametere for beregninger selv

Vi testet ut flere verktøy og endte med å ta i bruk KI for å få inspirasjon i tillegg til utforming av kravspesifikasjon.

01-1
1 Vi brukte KI til inspirasjon
kode-hubl
Resultat fra KI
02-1
2 Videre brukte vi KI for å forberede en kravspesifikasjon
02-kode
Resultatet fra KI
03
3 Utforming av kravspesifikasjon
03-kode
Resultatet fra KI

Hva ble resultatet?

Resultatet av oppdraget ble en digital strategi med en overordnet målsetning, swot-analyse, målgruppe, buyer persona, strategi for SOME og annonsering.

Eco Power endte opp med en tydelig profilhåndbok og en moderne logo som både henviser til logoen til moderbedriften og signaliserer bærekraftig energi.

Den brukervennlige solcellekalkulatoren gir kunden mulighet til å enkelt finne ut en estimert pris på sitt nye solcelleanlegg ved noen enkle tastetrykk. Nettsiden er informativ og formidler tydelig at Eco Power er en totalleverandør av solcellepanel.

www.eco-power.no

 

solcellekalkulator-ref
Dikom Rådgiver Bilde

Kontakt meg i dag for en prat om hvordan vi kan bistå deg i ditt neste prosjekt.
Kjersti Bakke, Senior Rådgiver

Book et møte med meg i dag!

Andre referanser

Våre partnere

Personvernerklæring | Retningslinjer KI
© 2024 All rights reserved. Laget med av Dikom i Hubspot CMS

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider